Kossuth Lajos u. 44., Lispeszentadorján

tel.: (30) 798 4879

email: lazaleszel@gmail.com

A varázslatos Dél-zalai tájon, a szelíd természet, a béke és nyugalom birodalmában, ebben a szép fekvésű, 300 lelkes, békés kis faluban, teremtettük meg a Rejteket a domboldalon, megkapó panorámával, végtelen nyugalommal körülvéve elhúzódva az utca „forgatagától” (20 autó/nap). Itt várunk szeretettel. Gyere el hozzánk, jöhetsz a családoddal, pároddal, baráti társaságoddal, munkatársaiddal, csapatoddal.

Küldetésünk csoportok, családi és baráti társaságok, képzések, tematikus táborok számára a lehető legjobb körülmények és aktív programok biztosítása, a legjobb élmény érzés elérése.

Szállás a Rejtekben 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákban (6 db), és a Kisrejtekben 2-3-4 személyes, saját terasszal és jól felszerelt étkezőkonyhával rendelkező egyhálóteres apartmanokban (3 db). Két nagy közösségi helyiség, nagy terasz és fél hektáros kert áll a vendégek rendelkezésére. Természetesen van grilltárcsás, szalonnasütős, bográcsozós lehetőség a kertben.

Programlehetőségeink nyáron kimeríthetetlenek, de télen sem unatkozunk. A szervezett programokat természetesen a vendégek igényeihez igazítjuk.

Kirándulás, kerékpáros túrázás korlátlanul, Kistolmácson elbűvölő környezet, csodás fürdő- és horgásztó, ingyenes strand. Kisvasutas és vadvizes kalandok, Vétyemi ősbükkös, Szécsiszigeten vízimalom, bivalyrezervátum, kastély. Látogatás Szlovéniába, Lendvai vár, Dobronakban orchidea farm és még hosszan sorolhatnám, hogy mennyi élmény vár nálunk. És persze a gasztronómiai programok!

Programjaidat megszervezzük túráidon elkísérünk, ha igényled. Kölcsönözhetsz hagyományos és elektromos rásegítéses kerékpárokat, vízi sporteszközöket, horgászfelszerelést, íjakat.

Van egy „klubunk”, házimozink, vannak sakkjaink társasjátékaink, könyveink… volt már gyerek színielőadás, vetélkedő…. Rosszabb időjárás esetén sem jövünk zavarba.Vannak íjaink, vízisport eszközeink, horgászfelszereléseink.

További információ, képek a szállásról, a környékről, régebbi programokról, tábori pillanatokról:

Rejtek a Facebookon  Rejtek     Kisrejtek    Dél-Zala meséi 

Kérem bármi kérésed – kérdésed van, keress akár a Fb-on, akár E-mailben, akár telefonon.

Szeretettel várunk a Letenyei dombság szívében, Lispén a Rejtekben!